GPS opdracht
Gezellig samen buiten eten
activiteit
actieve groepsovernachting op de Veluwe
opdracht

Daag uw familie uit met de Cryptische Foto Veluwe tocht

Doe met uw familie mee aan een verrassende puzzeltocht vol creativiteit op de Veluwe! We verklappen niet te veel, anders is het verrassingseffect minder groot maar het zullen hilarische momenten zijn! Versterk de familieband met dit waanzinnige uitje en geniet van deze super leuke dag.

Dit Dagje uit met uw familie op de Veluwe is inclusief:

  • Koffie/thee en Petit Four
  • Fototocht van ca. 2 uur
  • Entreegeld en 2 consumpties onderweg
  • Uitgebreid "Gewoon lekker" buffet
  • Ambachtelijke IJskar - ECHT Italiaans ijs
  • Collage met zelfgemaakte foto's voor de meest creatieve groep

Prijs: € 64,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.
Tijdsduur programma: 7 à 8 uur.

Uitbreidingsmogelijkheden:

  • groepsknapzak voor onderweg € 7,50 p.p.
  • lunchknapzak (complete lunch) € 14,50 p.p.

De prijs van dit Dagje uit op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Tennisbaan
Restaurant
Receptie
Parkeren
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur
3-Persoonskamers
Babybedjes

Dagje uit op de Veluwe - Fototocht met verrassingen

Een gezellig uitje voor groepen en families. Doe mee aan een verassende puzzeltocht vol creativiteit zoals nergens anders in Nederland! We verklappen niet te veel, anders is het verrassingseffect voor jullie minder groot! Wel kan ik verklappen dat er genoten kan worden van echt Italiaans ijs uit de ijskar.

Fototocht in het teken van gezelligheid en teamgeest

U wordt ontvangen in ons sportcafé met koffie en petit four. Elk team die gemaakt is beschikt over 10 opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team ontvangt een camera waarmee bewezen moet worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. Trek gekke bekken met oma of neem de neefjes en nichtjes op de nek want de meest creatieve en humorischtische groep wint!!! 

De fantasie en het cryptische denkvermogen worden geprikkeld door de opdrachten. Het programma is zo geheim dat we helaas niet meer kunnen vertellen.... De foto's mogen bewaard worden als herinnering aan deze spannende en ontzettend leuke dag. U krijgt ze gemaild.

Na de activiteiten staat er een heerlijk uitgebreid "Gewoon lekker" buffet voor u klaar. De meest creatieve groep krijgt na het buffet een leuke collage met de zelf gemaakte foto's. Tevens is er een mogelijkheid om te overnachten in een chalet aan de rand van de prachtige bossen. Het arrangement kan volledig aan uw wensen aangepast worden. Bij slecht weer bieden wij altijd een alternatief.

Combineer uw uitje met een overnachting in ons chalethotel

U kunt hier ook overnachten in een Finse chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets.

In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken exclusief eigen eten en drinken.
Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Onze Partner

Genieten op de Veluwe

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) een ongedwongen en vriendelijk personeel.

Chalethotel en de faciliteiten

Dit Chalethotel is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. 's Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!

Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De hotelkamers

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Honden zijn toegestaan de toeslag hiervoor is € 10,- per hond per nacht.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en buffetten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Dieren

Dieren is een plaats in Gelderland. Het heeft een klein spoorwegmuseum waar treinliefhebbers historische treinen en gerelateerde tentoonstellingen kunnen bekijken. Dieren is omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving. Het ligt aan de rand van de Veluwe, een uitgestrekt natuurgebied, waardoor het een geweldige plek is voor natuurliefhebbers. Het dorp ligt aan de rivier de IJssel. Dieren ligt in de buurt van de Posbank, een heuvelachtig gebied in de Veluwezoom, het biedt prachtige uitzichten over het omringende landschap. Het is vooral populair tijdens de bloei van de heide in de late zomer.

Veluwe arrangementen maakt gebruik van cookies
Veluwe arrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Veluwe arrangementen