Gezellig kinderfeestje - kom bowlen en zelf pizza maken

Bij dit kinderfeestje is inbegrepen:

  • Onbeperkt ranja
  • Pizza
  • Cadeautje
  • 1 uur bowlen

  Prijs:

  Kinderen vanaf € 13,50 p.p.
  Volwassenen vanaf € 6,50 p.p.

  Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag.

  De prijs van dit kinderfeestje is geldig tot 31 december 2022.

Kinderfeestje Bowlen en Pizza maken.

  Wie is er het beste in bowlen? Wie kan er een strike gooien? Een boel gezelligheid met dit feestje, waar alle kinderen gek op zullen zijn!

De lekkerste pizza’s zijn de zelf gemaakte!

  In de grot van Bedrock Bowling zijn 4 computergestuurde banen te vinden.
  Kinderbowlen was nooit leuker dan bij Western Plaza. Het bijhouden van een score is niet nodig, dat doet de baan automatisch. Zo kunt je je helemaal richten op het spel.
  Na deze inspanning is het tijd om met je eigen Pizza te maken

  De lekkerste pizza’s zijn de zelf gemaakte!

  Onze kok heeft allemaal verschillende toppings klaar gezet zodat elk kind zijn eigen lievelingspizza kan maken. Het pizzabakken wordt gecoördineerd door onze gastvrouw, de ondersteuning bij de uitvoering van het pizza maken en koksmuts versieren verzorgt u zelf (dit laatste tot veel plezier van de jarige).

  Terwijl de pizza gebakken wordt gaan we er voor zorgen dat je er als een echte pizzabakker uit komt te zien. Iedereen krijg een echte koksmuts, die je op je allermooist mag versieren. Alle koks klaar? Smullen maar!

  Dat is een feest, je lijkt nu wel haast een echte kok!

  U als volwassene heeft vandaag uiteraard ook een feestje. U hoort er vandaag helemaal bij, voor u hebben we onbeperkt warme dranken en u mag u uw eigen (grote) pizza versieren en vergeet vooral de handige koksmuts niet op te pimpen. 

Eventueel bij te boeken

Bij dit kinderfeestje zijn er nog activiteiten bij te boeken:
Midgetgolf voor vanaf € 2,00 p.p.
Zwemmen voor vanaf € 2,50 p.p.
Oud-Hollandse spelen voor vanaf € 4,50 p.p.
Snoephuis Smulfeest voor vanaf € 4,75 p.p.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemeen

Dagje uit of vakantie in Nederland? Dit recreatiepark is prachtig gelegen op de Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of weekendje weg of een heerlijke vakantie op de Veluwe bent u van harte welkom bij dit recreatiepark.

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een vakantiepark voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer kindvriendelijk. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties (m.u.v. kerst- en voorjaarsvakantie) een animatieteam aanwezig. In Nederland is het helaas wel eens slecht weer. Geen probleem want u kunt zich prima vermaken in het overdekt zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of weekendje weg bij dit recreatiepark!