Samenwerkingstraining op de Veluwe

Bij deze samenwerkingstraining is inbegrepen:

  • Bovenstaand programma
  Prijs: Kosten training
  Kosten: € 500,- (8-18 personen, meer in overleg)
  Duur: ± 3 uur
  Inclusief intakegesprek in Dieren
  Inbreng eigen trainer-coach mogelijk

  De prijs van deze samenwerkingstrainig is geldig tot 31 december 2021.

Samenwerkingstraining op de Veluwe

Spelenderwijs leren samenwerken. Leerzame outdoor opdrachten in combinatie met samen zijn, slapen en eten.

Teambuilding op de Veluwe

Elkaars sterke kanten benutten, acceptatie van verschillen, leren van elkaar. We verwachten nogal wat van onze teamgenoten. In deze training worden verwachtingen uitgesproken en beoefend. De leeromgeving is bij mooi weer in het bos en bij regen in de indoor activiteitenhal. De leermiddelen zijn de oefeningen uit de sport en spel wereld van Peter Oversteegen. U zult verrast zijn over de keuze uit meer dan 60 verschillende oefeningen die op uw wensen zijn toegespitst.
Geniet in de natuur, leren van elkaar is nog nooit zo prettig geweest.

Programma voorbeeld:

  U wordt verwacht aan het eind van de middag op ons activiteitenpark in Dieren. Koffie en gebak staan bij aankomst voor u klaar. Na de koffie is het tijd om in te checken in onze chalets aan de rand van het bos. Hierna wordt u opgevangen door Peter Oversteegen. Hij biedt een ongeveer 1,5 uur durende programma voor uw gezelschap.
  Eten en drinken Na de buitentraining (bij slecht weer gaan we naar binnen) wordt u verwacht in ons sportcafé voor een aperitief. Vervolgens serveren wij u een 3-gangen diner. Na het diner is het pogramma ten einde. Uiteraard bent u weer welkom in ons sportcafé of misschien wilt u even gezellig naborrelen bij de open haard.

  Avondprogramma De rest van de avond mag u zelf invullen. U kunt ook kiezen voor een avondactiviteit.

  Overnachten Polysport biedt de mogelijkheid te overnachten in een Fins chalet, dat is onderverdeeld in 4 aparte kamers. De chalets liggen aan de rand van het bos. Alle kamers zijn voorzien van losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, WiFi, televisie en koelkastje.

  Vervolg Programma Na het ontbijt zal Peter Oversteegen u weer meenemen voor het vervolg van de buitentraining (1,5 uur). Na de training worden de doelstellingen nabesproken.

  Het 2-daagse programma wordt afgesloten met een heerlijke lunch.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Activiteitenpark op de Veluwe

Al sinds 1995 is VeluweUitje.nl gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, activiteitenprogramma's, themafeesten, bedrijfsfeesten voor een actief, sportief maar vooral ook heel gezellig dagje uit met collega's en relaties. Onze unieke accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Onlangs is de accommodatie uitgebreid met Finse chalets zodat u ook kunt blijven overnachten.

Faciliteiten

VeluweUitje.nl is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden.

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) en ongedwongen en vriendelijk personeel.

Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!

Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering eindeloos.

Overnachten

Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Horeca

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant ongecompliceerd eten, bereid met top ingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!
U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.