SUPER Kerstvakantie aanbieding - KIDS for FREE familiearrangement op de Veluwe

Bij deze SUPER Kerstvakantie aanbieding is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijt
  • 1x een 3-gangen diner
  • Activiteiten programma (tennissen, wandelen, naar de speeltuin (5 min wandelen, zondag gesloten), tafeltennissen, GPS schatzoeken),
  • Wildspotten op de Veluwe

Prijs: € 129.50  p.p. op basis van een 2-persoonskamer.Normale prijs is € 208,00 p.p.!
Kinderen tot 12 jaar gratis!
Toeslagen:

  • Toeslag op zaterdag: € 5,00 per persoon
  • Toeslag 1-persoonskamer: € 40.00 per kamer
  • Toeristenbelasting a € 1,50 p.p.p.n.
  • Honden: €10,- per hond per nacht

  De prijs is gebaseerd op 2 volwassenen en maximaal 2 kinderen op de kamer.
  Toeslag extra kind: 50% van de arrangementsprijs.

  Verlengingsnacht op basis van logies en ontbijt mogelijk vanaf € 37,00 p.p.

  De prijs van deze SUPER Kerstvakantie aanbieding is geldig met aankomst op 27, 28 of 29 december 2021 en van 1 tot en met 6 januari 2022.

SUPER Kerstvakantie aanbieding op de Veluwe

Slapen in chalets aan de rand van de Veluwe, lekker eten, leuke dingen doen, samen ontbijten en de kinderen kunnen gratis mee! U geniet nu wel heel voordelig op de Veluwe met onze speciale Kerstvakantie aanbieding

Programmavoorbeeld

  Dag 1: 18.00 uur: Inchecken (u bent natuurlijk ook eerder of later welkom!)
  18.30 uur: Borrelen
  19.30 uur: 3-gangen diner
  Rest van de avond vrij programma.

  Dag 2: 09.00 uur: Ontbijt
  10.00 uur: Activiteiten programma (u kiest zelf hoeveel en welke): (Tennissen, wandelen, naar de speeltuin (5 min wandelen, zondag gesloten), tafeltennissen, GPS schatzoeken)
  Rest van de dag vrij programma.

  Dag 3: 07.30 uur: (of misschien iets later…): Wildspotten, op eigen gelegenheid, op de Veluwe. Uitgerust met een route en verrekijkers gaan jullie zoeken naar edelherten, wilde zwijnen, herten, reeën en meer!
  09.00 uur: Ontbijt (de kamers moeten dan ook leeg zijn, eventuele spullen kunt u achterlaten)
  10.00 uur: Uitchecken

  Misschien nog een leuk idee om naar dierentuin Burgers Zoo te gaan? Of het Openluchtmuseum? Of, op loopafstand, de Spelerij/Uitvinderij? Wij adviseren u graag.

Anders Overnachten op de Veluwe

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Op de begane grond staan 2 eenpersoonsbedden. Het 3e bed is alleen met een trapje te bereiken.

Activiteiten voor de hele familie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Genieten op de Veluwe

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) een ongedwongen en vriendelijk personeel.

Chalethotel en de faciliteiten

Veluwe Uitje is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. 's Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!


Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De hotelkamers

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.


Honden zijn toegestaan de toeslag hiervoor is € 10,- per hond per nacht.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en buffetten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.