Workshop Glas in Lood in Arnhem

Uitgebreide omschrijving

Maak kennis met glas in lood. Leer glas snijden, breken, slijpen, lood zetten en solderen. Deze workshop is inclusief alle materialen, luxe koffie/theetafel. De workshop vindt plaats bij ons op locatie in Arnhem.

 

9.1 | 9 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

9

Het was een prima workshop, gegeven door deskundige mensen. We hebben een leuke middag gehad en een mooi werkstuk mee naar huis kunnen nemen. De uitleg was goed stap voor stap verzorgd. Het gereedschap en het benodigde materiaal was steeds in voldoende mate aanwezig. De koffie/thee tussendoor was ook prima.

ine kuijpers

9

zeer goede en fijne workchop geweest,goede uitleg en erg gezellig,een minpuntje,er staat op de site zoete koffietafel maar een betere omschrijving is koffie/thee mee met zoete lekkernijen

guus vander Heijden

9

Iedereen heeft het naar de zin gehad en waren blij met het resultaat (iedereen zijn eigen kunstwerk) aan te bevelen voor volw. van alle leeftijden.

yvonne van heerde

9

we vonden het super , konden lekker ons gang gaan uitleg was ook duidelijk en de koffie tafel was ook een verrassing . we hebben ons goed vermaakt .

Anoniem

10

Ontzettend leuke workshop met prima uitleg en begeleiding. Echt superfijne middag gehad. Dit doen we zeker nog eens!!

Anoniem

9

Workshop was geweldig. ontvangst,begeleiding was in onze ogen top. We hebben erg genoten en kunnen het iedereen aanbevelen.

Anoniem

9

Ontzettend leuke workshop, hele prettige begeleiding. Zelf je dier/kleuren kiezen, leren snijden, breken, slijpen, in lood zetten en solderen. Hij hangt voor het raam! Zeker voor herhaling vatbaar.

Anoniem

9

Erg leuk om te doen en een leuke workshop voor dat geld,niet duur.

Anoniem

9

Leuke gezellige cursus, met mooie resultaten. Wij hebben genoten.

Onze partner

Algemeen

Sieraden & Glasatelier

Faciliteiten

Tussen K&K geeft workshops sieraden maken, HotPot, glas in lood, glasmozaik en tiffany. Leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje erc. Het is mogelijk in overleg eenpassend arrangement samen te stellen met bijv. high tea, lunch of buffet.Naast de workshops repareren we sieraden van goud en zilver. Tevens maken we sieraden in opdracht van trouwring tot gedenksieraad en alles ertussen in.

Ligging

Tussen K&K ligt in Arnhem Noord in de wijk de Geitenkamp. Gratis parkeren en bereikbaar met OV buslijn  7 en 8.

Omgeving