Buggy rijden
Groepsboerderij 20 pax
Oud Hollandse spellen
Groepsboerderij 20 pax
Oud Hollandse spellen

Onze partner

Teamdag, vergadering of personeelsfeestje? Dit recreatiepark biedt u verschillende mogelijkheden aan. Ons park is gelegen op de prachtige Veluwe, in het dorp Voorthuizen. Voor een actief dagje of avond op de Veluwe bent u van harte welkom bij ons recreatiepark

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Zwemmogelijkheden
Restaurant
Receptie
Speelparadijs
Parkeren

Faciliteiten

Dit recreatiepark is een park voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op dit recreatiepark zijn zeer uitgebreid. Er zijn legio mogelijkheden voor vertier! Denkt u aan een sportpark met interactieve voetbalmuur een indoor bowlingrot of diverse teambuildingsactiviteiten in de omgeving.

Ligging

Voorthuizen ligt centraal in Nederland en is het begin van de Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. Wilt u er op uit dan zijn steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken. Niet voor niks komen tienduizenden bezoekers jaarlijks naar Voorthuizen.

Omgeving

Uitjes in Nederland saai? Niet als u naar dit recreatiepark gaat. Dit recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandenlen of andere activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Wist u dat de Veluwe de hoogste attractiepark dichtheid heeft van heel Europa? Beleef uw dagje uit of feestavond bij dit recreatiepark!

Tanya Lakerveld-Davelaar
8
05 juni 2024
Leuke activiteit met leuke begeleiding. Ook fijn dat er meegedacht werd ivm slechte weer. Eten was ook goed en fijne bediening
Rita
9
29 maart 2022
Het was super geregeld het enige minpuntje is het wachten op je eten. Verder alles top voor elkaar. De bar s'avonds met een live zanger was het hoogtepunt. Beregezellig was het!
Anoniem
10
24 februari 2020
Super teamweekend gehad op Veluwe
Anoniem
9
24 februari 2020
Met ons kleine team konden we bij dit vakantiepark terecht. Goede service, lekker biertje drinken in de avond en een beetje regen tijdens het Buggyrijden maakt het alleen maar leuker
Anoniem
8
24 februari 2020
Top Weekend gehad. Wij konden het programma aanpassen naar 2 nachten waardoor we nog extra konden Klimmen in het Klimbos. Er werd goed mee gedacht en iedereen heeft van dit weekendje genoten.
Helma Winters
9
24 februari 2020
Ons nachtje weg was goed verzorgd. Goed ontvangst en verblijf. Het Buggyrijden was echt geweldig.
G Commandeur
8
16 oktober 2016
Prima bevallen. Zeer komplete lodge,s met toilet en douche. Prima verzorging , heerlijk ontbijt bij proef. Bowlen en boerenbuitenspelen zijn aan te raden, onder leiding van boer Gijs ontzettend gelachen met zijn " zelfverzonnen" spelen. Maar vooral het personeel zowel bij western plaza als bij restaurant Proef hebben door hun vriendelijkheid en ongedwongen gezellige houding beide dagen meerwaarde gegeven.
Pauli de la Rie
8
16 juni 2015
Erg geslaagd uitje! BBQ eenvoudig qua samenstelling. Verder prima geregeld! Mooie ligging. Vriendelijke bediening.
Johan Lodder
8
15 april 2015
Betrof een goed georganiseerd uitje, en buggy / quad rijden is erg leuk om keer mee te maken.
Veluwe arrangementen maakt gebruik van cookies
Veluwe arrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Veluwe arrangementen