Vergaderen in uw eigen villa
Vergaderen in uw eigen villa
Vergaderen in uw eigen villa
Terras
Witte Hoes voorgevel

Onze partner

Deze groepsaccommodatie op de Veluwe is een van de oudste panden van Otterlo. De voormalige dokterswoning reserveert u als prive vergaderlocatie of vakantiehuis. U vindt deze in Otterlo op 700m afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Binnen 2 minuten lopen staat u midden op de heide met aanliggende bossen en zandverstuivingen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Parkeren

Kamers

Het hotel beschikt in totaal over 14 kamers 2-persoonskamers allen voorzien van eigen sanitair. Dhr. Beumer heeft tussen 1919 en 1955 gefungeerd als gemeentearts werkzaam vanuit ’t Witte Hoes. Hij was tevens vervent jager. Zijn geschiedenis is goed te zien in de woning aan verschillende oude elementen:

  • De entree is nog in ‘oude’ staat met haar tegels
  • De oude deur van het stookhuis is nog steeds zichtbaar
  • Er zijn veel elementen van de jacht zichtbaar, zoals eigentijdse lampen, wildschilderijen van Toos Theunissen en oliedoeken

De omgeving

Onze groepsaccommodatie bevindt zich op loopafstand van Het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Middenin dit schitterende natuurgebied vindt u het Kröller-Müller Museum. Het museum heeft een internationaal bekende collectie moderne kunst met werk van veel toonaangevende kunstenaars uit de 19de en 20ste eeuw waaronder een grote verzameling schilderijen van Vincent van Gogh. Er bevindt zich ook nog een prachtige beeldentuin. Ook het Museonder en het Jachtslot Sint Hubertus zijn een bezoek meer dan waard. In Otterlo vindt u het Nederlands Tegelmuseum met één van de grootste verzamelingen Nederlandse tegels en tableaus.

Verdere bezienswaardigheden in de omgeving zijn Paleis ‘t Loo in Apeldoorn, Burgers Zoo en het Openluchtmuseum in Arnhem. In Oosterbeek vindt u het Airborne Museum Hartenstein.

In de zomerperiode zijn er diverse tuinen te bezichtigen rondom Otterlo.

Vergader locatie

De groepsaccommodatie biedt een vergaderlocatie die enkel voor uw besloten gezelschap te reserveren is. Tijdens uw bijeenkomst wordt privacy dan ook gewaarborgd. Geniet en werk in de villa met een rijke historie en hedendaags gemak. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen en uiteraard hebben wij ook diverse activiteiten samengesteld voor een volmaakt bezoek aan Otterlo.

Wij liggen in het hart van A30, A12, A50 en A1. U reserveert de vergaderlocatie als besloten accommodatie voor enkel uw gezelschap. Alle lusten van een hotel, maar niet de lasten. U bent met uw gastengezelschap tijdens uw verblijf onze enige gasten. Dit maakt deze vergaderaccommodatie geschikt voor vergaderingen, trainingen, boardmeetings, maar zeker ook andere zakelijke gelegenheden als teamweekenden of meerdaagse bedrijfsevents behoren tot de mogelijkheden.

Veluwe arrangementen maakt gebruik van cookies
Veluwe arrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Veluwe arrangementen