Onze partner

Naast 110 comfortabele hotelkamers zijn er maar liefst 11 multifunctionele vergaderruimtes met een capaciteit tot 325 personen. Dankzij de centrale ligging van het hotel is de locatie het ideale trefpunt voor zakelijke bijeenkomsten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Tennisbaan
Zwemmogelijkheden
Sauna
Restaurant
Receptie
Speelparadijs
Parkeren
Fitness
Elektrische fietsen
Huisdieren toegestaan
Mindervalide kamers
Oplaadpunt
Fietsverhuur
3-Persoonskamers
Babybedjes

Geschikte zalen

Het hotel beschikt over 11 multifunctionele zalen die u in verschillende vormen kunt gebruiken. Met opstellingen zoals Carré, Cabaret en Theater. De capaciteiten van deze opstellingen lopen vanaf 80 personen naar 325 personen. Zo is deze locatie voor iedere bijeenkomst geschikt.

De hotelkamers

Het hotel beschikt over 110 sfeervol ingerichtte kamers met alle gemakken voorzien en bevindt zich op een prachtig landgoed van ruim 14 hectare midden op de Hoge Veluwe.

Let wel: de hotelkamers bevinden zich niet in het hoofdgebouw het hotel. Wanneer u wenst te ontbijten of dineren in het restaurant dient u via buiten naar het hoofdgebouw te lopen. Hier vindt u onze receptie, het restaurant, zwembad, de sauna en hotelbar.

De tweepersoonskamer comfort met douche is gelegen in de appartementen op de eerste verdieping en is te bereiken via een wenteltrap. De kamer beschikt over twee eenpersoonsbedden, bureau met stoel, flatscreentelevisie, minibar (niet gevuld) en badkamer met douche en/of bad en toilet. Op deze kamer kan er géén extra bed bij worden geplaatst.

De tweepersoonskamer comfort met terras is gelegen in de appartementen. De kamer is ruim en standaard ingericht en voorzien van twee eenpersoonsbedden, bureau met stoel, flatscreentelevisie en minibar (niet gevuld), een eigen terras en badkamer met een douche en/of bad en toilet. Op aanvraag kan er één extra bed op de kamer geplaatst worden.

Faciliteiten in het hotel

Er is voor iedereen wat wils met de faciliteiten in het hotel. Zo beschikt het hotel over faciliteiten voor actieve gasten zoals een tennisbaan, fitness en zwembad en faciliteiten voor gasten die even lekker willen ontspannen in de Wellness of sauna. Ook heeft het hotel gratis wifi, een restaurant, cafe/bar, terras, gratis parkeermogelijkheid, een laadpaal voor elektrische auto's en fietsenhuur.

Veluwe arrangementen maakt gebruik van cookies
Veluwe arrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Veluwe arrangementen